Мета: познайомитися з історією хліба, його національними особливостями і традиціями; розширити і уточнити знання про виробництво хліба і різноманіття булочних виробів; виховувати в дітях дбайливе відношення до хліба, українським традиціям і звичаям.
Мета: Формувати в учнів поняття про аплікацію, шаблон; вчити характеризувати особливості рослинних
форм; розвивати вміння підбирати матеріал відповідної форми і кольору для
поєднання у виробі; виховувати художній смак та охайність у роботі з природним
матеріалом.
Мета заняття: збагатити знання учнів усною народною творчістю рідного краю; розвивати логічне мислення, уважність,
спостережливість; виховувати прагнення до добра і справедливості.
Мета: розвивати вміння впізнавати казки та їх героїв; розвивати творчу уяву, асоціативну пам'ять, логічне мислення,уважність, спостережливість; - виховувати потребу вчитанні книг, виховувати любов до усної народної творчості, до казок різних
письменників, виховувати прагнення додобра і справедливості.
Мета. Розвивати уміння створювати ілюстрації на основі творчої уяви і фантазії, навички
малювання тварин і людей, навички роботи з фарбами; вчити учнів глибоко
відчувати казку, її добрих героїв, засуджувати жадібність, зло, боротися з ним
у повсякденному житті.
Мета: розвивати в дітей пізнавальний інтерес до української казки; виховувати за допомогою
казки моральні чесноти й загальнолюдські цінності; підтримувати в класі
атмосферу доброзичливості та взаєморозуміння.
Мета: ознайомити учнів із дитячими роками Івана Франка, із творчістю Івана Франка; його творами про дітей і для дітей; виховувати чуйність, доброзичливість, гостинність.